ZURE NEDERLAAG !!!

MALDEGEM – LSM 2-1

------------------------------

Wat jammer toch zo in de laatste minuten de wedstrijd uit handen geven ! Zeker na een zeer sterke tweede helft waar we Maldegem gewoon naar huis speelden.

Beginnen we met de eerste helft waar beide ploegen de boel in evenwicht hielden. De thuisploeg iets meer balbezit maar qua kansen hielden we elkaar perfect in evenwicht.

De 1-0 vloeide voort uit zeer slordig uitverdedigen. Onze doelman gooide de bal ondoordacht naar een niet vrijstaande verdediger, balverlies en fout. De vrije trap passeerde iedereen en tot consternatie van alle Lsm’rs in doel.

Een dom tegendoelpunt die absoluut kon vermeden worden.

Na een tekort terugspelen van de thuisdefensie verscheen Jorn alleen voor doel maar jammer genoeg mikte hij op de bovenkant van de deklat. Dit had de gelijkmaker moeten zijn. Dus gingen we de rust in met een 1-0 achterstand.

Na de rust trokken we het laken naar ons toe. We speelden Maldegem tureluurs hoezeer Philibert ook maar stond te brullen.

De 1-1 was logisch en oververdiend. Christof scoorde nam het leer pardoes op de slof en de bal verdween schitterend in doel.

Na de gelijkmaker kon Maldegem absoluut geen vuist maken tot minuut 85.

De referee blunderde als een debutant. Na een revanche van een thuisspeler trok hij maar geel waar dit zeker rood moest geweest zijn. in het tumult die daarop volgde kreeg een thuisspeler een ferme por die de lijnrechter zag en die tot rood leidde voor Ost dan nog ??? Met 10 tegen 11 met nog een dikke vijf minuten op de klok.

In blessuretijd werd slordig uitverdedigen afgestraft met een diepe bal waarbij een nochtans zeer sterk spelende Florian zowel speler als bal beroerde. De ref oordeelde fout en gaf strafschop. Jammer en 2-1.

Onverdiend maar dat is ook voetbal.

Volgende zaterdag naar staartploeg Ertvelde. Een totaal andere wedstrijd. Geen mooi terrein zoals in Maldegem en geen voetballende ploeg, kortom knopjes omdraaien en deze keer wel de drie punten huiswaarts meenemen.

Benieuwd.

Ciao,