BITSIGE WEDSTRIJD

Lembeke-LSM 3-1
-------------------------------

Lembeke kwam beter uit de startblokken dan LSM wat resulteerde in een paar kleine kansjes, maar dan vooral op stilstaande fases. Na een kwartier kwam LSM beter in de wedstrijd en konden we min of meer het evenwicht herstellen. Het dient gezegd dat onze doelman ons in de eerste helft enkele keren behoede voor een achterstand. Net voor de koffie gebeurde toch wat we gevreesd hadden. Op een van de stilstaande fases kon Lembeke vrij inkoppen en moesten we alsnog met 1-0 de kleedkamer in.
Ook in de tweede helft begonnen we te slap maar na 10 minuten namen we het heft in handen en konden we nadrukkelijker Lembeke achteruit duwen. Echter opnieuw op een stilstaande fase in minuut 62 was er in onze verdediging geen communicatie. Onze verdedigers hinderden elkaar en de bal viel pardoes voor de voet van de Lembeekse spits die maar moest binnen duwen (2-0). Meteen signaal om Lembeke nog nadrukkelijker achteruit te duwen. Dit resulteerde in minuut 71 in een lange bal naar Jorn. Deze trapte de bal tegen de voet van een verdediger en zo caprioleerde de bal in doel (2-1). We kampeerden nu constant op de speelhelft van Lembeke maar zonder echt veel grote kansen af te dwingen. In minuut 90 hadden we echter dame Fortuna niet aan onze zijde. Aaron kopte mooi een vrije trap van Christophe op doel, maar de doelman redde miraculeus. Op de daarop volgende counter werden we koud gepakt en werd de 3-1 eindstand vastgelegd.
Volgende wedstrijd is thuis tegen Bellem. Een zeer belangrijke wedstrijd om uit de gevarenzone weg te blijven. We mogen ons echter niet blind staren op de ruime uitoverwinning in de heenronde. We zullen top moeten zijn volgende zondag op ons kunstgras.
Aftrap om 14h30.
Ciao,