WISSELVALLIGHEID BLIJFT VERDER DUREN !!!


LSM – MALDEGEM 2-1

---------------------------------------------------------------

Na de teleurstellende partij tegen Poesele waren onze jongens zeker en vast een revanche verschuldigd zowel aan de technische staf, het bestuur en de supporters.

Eerlijk gezegd begonnen we met een klein hartje aan de wedstrijd tegen dé titelfavoriet uit onze reeks.

Al vlug bleek dat we de wedstrijd goed in handen namen. Zeer belangrijk voor het vertrouwen. Ook aan inzet geen probleem, iedereen had de boodschap duidelijk begrepen.

De 2-1 ruststand was in feite geen juiste weergave van het geleverde spel. De bezoekende doelman had verschillende goede reddingen in huis en belette zowel Jorn en Christoph van een doelpunt.

Oververdiend scoorde Ömer de openingstreffer diep in de eerste helft na een mooie beweging. De gelijkmaker kort nadien was een geweldige domper en eentje met een buitenspelreukje.

Gelukkig scoorde Glenn op slag van rust. En wat voor een doelpunt. Hij nam een laterale bal pardoes op de wreef en de bal verdween schitterend in de kruising. Een geweldig afstandsschot net voor de rust.

Wie dacht dat Maldegem ons ging vastzetten in de tweede helft kwam bedrogen uit. Zelden werd Kevin bedreigd en onder leiding van een secure Joren bleef onze verdediging goed overeind.

Wat me ook opviel was dat verschillende jongens stillekens aan het ritme van tweede provinciaal aankunnen. Ik denk maar aan Gianni en Aaron die de laatste weken duidelijk vorderingen maken.

Een goede zaak voor het vervolg van de competitie.

Zondag ontvangen we promovendus Ertvelde. Een tweede achtereenvolgende thuiszege zou een zegen zijn voor het verdere verloop van het seizoen.

Benieuwd of we dezelfde focus kunnen aanhouden volgende zondag.

Eerst gaan stemmen en dan naar de Heirenthoek !!!

Ciao,