FLAUWE KOST

LSM – BELZELE 0-0

----------------------------

Iedereen van de Lsm-familie had op een driepunter gerekend maar de realiteit was opnieuw een puntendeling tegen een nochtans niet imponerende tegenstrever.

Van de eerste helft onthouden we 3 kansen en een resem slechte en overhaaste passes.

Twee kopbalkansen voor ons.

Jorn die al vallend in het zijnet besluit (niet makkelijk) en Sven die ook met het hoofd moerderziel alleen in de kleine backlijn onbegrijpelijk mist (wel makkelijk)!!!

Tussendoor had onze doelman een geweldige redding huis wanneer de bezoekende spits alleen op hem afstormde.

Maar zoals gezegd de slechte, ondoordachte en overhaaste passes waren niet te tellen. Zelfs de vrijschoppen en er waren er nogal wat waren dramatisch slecht gegeven. Zo geef je de tegenstander moed en balbezit.

Denk wel dat er tijdens de rust één en ander is bijgepraat want ons eerste half uur in de tweede helft mocht gezien zijn.

Veel kleine kansjes en heel veel balbezit waren de kenmerken. De wedstrijd had duidelijk een doelpunt nodig maar dit kwam er niet.

In het laatste kwartier was het echter ook nog schudden en beven. Een paar keer ontsnapten we aan een tegendoelpunt door op het einde met veel te veel risico’s te spelen of was het gebrek aan fysieke paraatheid ? Gelukkig was de ingevallen Henri een paar keer zeer alert en was onze doelman zoals steeds in goede doen.

Al bij al mocht iedereen tevreden zijn met een puntje.

Zaterdagavond nog eens een ouderwetse Nevelse derby waar thuisploeg Poesele duidelijk als favoriet aan de aftrap komt.

Toch wordt het tijd voor een driepunter!!

Ciao,