DUIDELIJK BETERSCHAP MERKBAAR !!!

LSM – SLEIDINGE 0-0

----------------------------------------------------

De wedstrijd tegen één van de titelfavorieten was er eentje die mocht gezien zijn. Een 0-0 eindstand kan dus ook wel best te genieten zijn.

Je zag onmiddellijk dat de onzen gebrand lagen op een goede prestatie. Veel balbezit, onvergelijkbaar metj de voorgaande wedstijden, bijwijlen snel combinatievoetbal over de grond en kansen scheppen.

Van een kans gesproken. Onze goalgetter Jorn kwam na een defensieve blunder alleen voor doel. Onbegrijpelijk speelde hij nog Christophe aan waar hij altijd zelf had moeten scoren. Jammer toch !!

In de eerste helft bleven we goed combineren en regelmatig voor gevaar zorgen. Maar doelpunten bleven uit.

De bezoekers uit Sleidinge ontgoochelden, geen enkele kans en zelfs geen enkele goede noemenswaardige combinatie noteerden we.

Ook in de tweede helft namen we het initiatief. Dit resulteerde opnieuw in aantal goed uitgesponnen aanvallen. Meestal vanop rechts waar Simon een gesel was voor de slappe bezoekende defensie. Onbegrijpelijk dat het na een dik uur nog steeds 0-0 stond. Zowel Christophe, Jorn en Simon konden niet besluiten. Hun doelman redde telkens de meubelen soms met wat geluk maar hij alleen hield Sleidinge recht.

Naar het einde van de wedstrijd kwamen de bezoekers toch wat meer dreigen. Een attente Kevin voorkwam dat de gekende voetbalwet niet gerespecteerd werd.

Onthouden we vooral het veel betere spel en het beoogde puntje voor de wedstrijd weliswaar.

Zaterdagavond kijken we gebuur Poesele in de ogen.

Een ploeg die ook beneden de verwachtingen staat, afwachten dus. Na de goede prestaties van de voorbije twee weken zou een driepunter een ferme opsteker zijn.

Tot zaterdag 19 uur!

Ciao,