ZOOO KAN HET NIET VERDER !!!

LSM – ZOMERGEM 1-4

------------------------------------------

Na een degelijke eerste helft waar we ongelukkig op achterstand kwamen via een hoekschop konden we hopen op enig puntengewin. Onze gelijkmaker was van fraaie makelij. Omer kopte een uitstekende voorzet van Midas heel netjes tegen de touwen. Dit gaf de supporter moed zeker omdat de bezoekers zeker geen grootse indruk nalieten.

Tijdens de rust was de sfeer in de vergaderzaal met de mensen van Zomergem en onze genodigden opperbest. Ik denk dat het wel gedonderd zal hebben in de bezoekende kleedkamer. De Mickeys stonden plots veel hoger en eisten de bal op.

Nog één kans noteerden we toen Midas zijn stiftertje net iets te weinig hoogte en kracht had. Maar dat was ook alles.

We kreunden onder de kracht van Zomergem en wonnen geen enkel duel meer. Zelfs de inworpen waren kinderlijk dramatisch. Geen 3 passes na elkaar lukten ons en ook bij de vervangingen en het gekozen spelconcept hadden velen na de wedstrijd vragen. Uiteraard wordt iedere supporter dan ook trainer en heeft iedereen dé oplossing!!!

Dat we uit een ander vaatje moeten gaan tappen is vrij duidelijk. Een werkelijk beschamende 1 op 12 tegen geen topploegen, verre van zelfs.

Hopelijk brengt het kunstgras soelaas maar dat betwijfel ik.

Een beter en duidelijker spelconcept en vooral mateloze inzet en wil om te winnen zullen nodig zijn om op Waarschoot aanstaande zondag opnieuw niet af te gaan.

Nu reeds een zespuntenwedstrijd en hopelijk eentje op het scherp van de snee.

Jongens toch, wat een slap en onrustbarend seizoenbegin!!

We gaan wel positief blijven en reizen zondag met volle moed naar Waarschoot af, een ploeg die ons ligt trouwens !!!

Ciao,