OPNIEUW ZWARE PANDOERING VOOR SK BELLEM !!!

LSM – BELLEM 5-0

____________________________________________

Na de zware thuisnederlaag hadden we van de bezoekers een ferme reactie verwacht.In de eerste helft konden ze de schijn enigszins hoog houden. De 2-0 ruststand was geflatteerd. Uit 3 kansen scoorden Christophe en Omer fraai. De bezoekers uit Bellem daarentegen verzilverden hun kansen niet, bijgevolg een logische achterstand.

Wanneer in de tweede helft de onzen vlug de 3-0 scoorden en dit na hoekschop fraai binnengekopt door Aaron was de kous voor de bezoekers helemaal af.

Op onze heerlijke voetbalmat was Bellem totaal de kluts kwijt. De grote afmetingen speelden hen duidelijk parten en natuurlijk wanneer je voelt dat met nog een half uur te spelen er niks meer te rapen valt ben je al vlug een gewillig slachtoffer.

De 4 en 5-0 waren niet eens overdreven. Mits een goede laatste pass kon de score nog veel hoger opgelopen zijn. Maar goed, iedereen tevreden en hopelijk vertrokken voor een goede reeks.

Wie dacht dat we de grootste score van de speeldag lieten optekenen was mis. Daarvoor zorgde Sleidinge, onze tegenstander van volgende week, tegen Poesele.

Twee ploegen dus die met een goed gevoel elkaar volgende week gaan bekampen op het kunstgrasveld in Sleidinge.

Benieuwd of de kanonnen even scherp gaan staan.

Tot zondag,

Ciao