GEVLEIDE DRIEPUNTER

LSM – ERTVELDE 3-1

------------------------------

Na de sterke prestatie van vorige zondag tegen Maldegem waren de verwachtingen hoog gespannen om opnieuw een degelijke partij af te werken.

Het enige positieve zijn de drie punten maar wel niet onbelangrijk. Wie vanmorgen de krant las en na de verkiezingsresultaten de rubriek regionaal sport bekeek stelde vast de LSM goed bezig is.

“It’s all about winning” vertelde me iemand na de wedstrijd en gelijk had hij.

Bij een gevleide overwinning worden natuurlijk nogal vlug de minder goede aspecten vergeten. Mogen we niet doen maar ook de goede niet vergeten.

Goed waren de goals, vooral de eerste van Jorn mocht gezien zijn en ook de collectieve aanval die leidde tot de beslissende 3-1 was fraai.

Dat we op achterstand kwamen verbaasde niemand. Zelden zo slap gestart en wanneer je constant balverlies lijdt op eigen helft vraag je om problemen.

Wie dacht dat we in de tweede helft de bezoekers gingen afmaken kwam bedrogen uit. Veel te weinig balbezit door telkenmale dom balverlies gaf de bezoekers vleugels. Ze kwamen daarbovenop bijna aan de gelijkmaker. Eénmaal op hoekschop en ook nog via een deviatie op de deklat.

Wanneer we echter op het einde de 3-1 scoorden was de kous natuurlijk af en smaakten de pintjes in het zonnetje hoogstwaarschijnlijk heel lekker. Het Indian summer-gevoel was duidelijk aanwezig.

Zondag verplaatsen we ons heel diep in het Meetjesland. Sente, de grensploeg die dit jaar promoveerde en de laatste weken goede resultaten neerzet. Toch opnieuw een wedstrijd waar er punten moeten gesprokkeld worden.

Benieuwd,

Ciao,