Overdreven cijfers!

LSM-Latem: 1-4
------------------------
LSM begon niet zo goed aan de wedstrijd en moest het spel ondergaan. Bij de eerste hoekschop van de bezoekers was het meteen raak (0-1). Onbegrijpelijk hoe iemand zo vrij kan staan aan de kleine rechthoek. Ook een fitte Kevin had hier meer kunnen/moeten doen. Deze opdoffer schudde ons wakker en geleidelijk aan kwamen we beter in de wedstrijd. In de 25ste minuut lag een onnodig licht duwtje van Jorn aan de basis van een licht toegekende strafschop. Berwouts knalde meteen de 2-0 op het bord. De onzen bleven zoeken naar een passend antwoord en net voor de rust werden we daarvoor beloond. Een prachtige, splijtende pass van Christophe bracht Levi alleen voor doel. De doelman kon in eerste instantie nog pareren, maar een goed gevolgde Omer duwde uit een zeer scherpe hoek alsnog de bal tegen de netten. Een opsteker om met de 1-2 de rust in te gaan.
Direct na de rust lag een foute inspeelpass van Timothy aan de basis van een dodelijke Latemse counter en de 1-3 stond op het bord. De onzen bleven duwen en proberen. Uiteindelijk gingen we met 3 achteraan spelen en konden we nu en dan doelgevaar creëren. Opportunist Berwouts slaagde er in de slotminuut in om een counter van Latem af te ronden. De 1-4 was meteen de eindstand van een aangename wedstrijd waar Latem de verdiende winnaar was maar zoals gezegd wel met licht overdreven cijfers.
Verder bouwen op deze tendens. Beginnend met volgende woensdag een oefenpartij tegen KAA Gent op eigen terrein. Aftrap om 19h30.
Tot dan.
Ciao