ONDERMAATSE PRESTATIE

POESELE – LSM 4-0

----------------------------------

Tegen een fris van de lever voetballend Poesele waren de onzen kansloos. Zeker als je zelf niet de ambitie toont en ja zelfs weinig motivatie hebt om deze derby te betwisten. Waar was de grinta en de verbetenheid? Thuis gelaten?

De eerste helft was ronduit dramatisch. We liepen dikwijls achter een ongrijpbare bal aan en de thuisploeg stond hoog te spelen waardoor we steeds maar de lange bal hanteerden en in balbezit geen drie passes na elkaar konden geven. We noteerden dan ook geen enkele noemenswaardige kans in de ganse eerste helft. Ronduit beschamend en dit voor een derby. Vraag me soms af of sommige Lsm’rs wel wisten dat er vandaag een derby op het programma stond. Daar leef je toch naartoe tijdens de week maar weinig van gezien hoor.

In het eerste kwart van de tweede helft konden we de schijn even hoog houden en noteerden we zelfs een aantal kansjes. Maar al vlug was het beste eraf en toen Poesele de 3-0 scoorde na een knappe aanval mochten we de boeken helemaal toe doen. Ook de 4-0 mocht gezien zijn.

Tijd voor bezinning na een heel zwakke wedstrijd en een even slechte seizoenstart. Wanneer je op 5 wedstrijden 14 tegendoelpunten slikt mag het een wonder heten dat we nog vier punten hebben in het klassement.

Zondag ontvangen we titelfavoriet Maldegem, op zijn minst verwacht ik een klinkende revanche na de wanprestatie van gisteren.

Aftrap 15 uur

Ciao,