BROODNODIGE DRIEPUNTER !!!

WAARSCHOOT – LSM  1-3

------------------------------------------

Wie vorige week mijn verslagje gelezen heeft, enkel op onze blog want op onze site is er al twee weken niks gepubliceerd, kon lezen dat Waarschoot ons lag. Ook gisteren was dit duidelijk het geval.

Onze eerste helft was behoorlijk. We speelden vrij compact en af en toe werd er een goede actie opgezet. Dit resulteerde dan ook in enkele goede net-niet mogelijkheden. Telkens was de laatste pass iets te onnauwkeurig om te kunnen scoren.

Maar ook onze doelman deed mee, enkele minuten voor de rust pakte hij uit met een geweldige safe op één van de schaarse aanvallen van de thuisploeg.

We noteerden ook het uitvallen van Simon na een dik half uur. Daardoor werd onze gevaarlijkste en meest dreigende aanvaller Levi een rij achteruit geposteerd en dit bevorderde ons aanvalsspel zeker niet.

Het begin van de tweede helft was ronduit slecht. Niet dat Waarschoot imponeerde maar wij kropen weer naar achteren en ons combinatiespel was compleet weg.

Wanneer Levi toch eens diep infiltreerde in de backlijn van Waarschoot was het bingo, zijn gemeten voorzet werd door Omer mooi binnengeduwd. 0-1

Wie dacht, nu zijn we vertrokken had het mis. Opnieuw werd we naar achteren geduwd en na een misverstand in de verdediging kon Waarschoot gelijkmaken. 1-1 en een billijke tussenstand.

Toch trokken we nog het laken naar ons toe. Nadat Jorn met een fraaie lob bijna scoorde maakte hij gebruik van een flater in de thuisdefensie om heel fraai te scoren. Heel mooi afgewerkt.

Waarschoot was nu wel de pedalen kwijt en wanneer Omer zijn tweede van de namiddag scoorden was de driepunter een feit.

Een overwinning die voorlopig de rust in de club doet terugkeren maar hopelijk beseft iedereen dat het nog heel veel beter moet om niet tegen de degradatie te moeten strijden.

Ben ik een negativist ? Neen, maar een realist.

Zaterdagavond, het grote moment !! Dan ontvangen we de tweede gerangschikte Kleit in Merendree op ons splinternieuw kunstgrasveld.

Geen boebels, geen putjes meer! Ons terrein meet 106 op 65 meter. Fantastische afmetingen om  heel fraaie combinaties op de mat te leggen.

Zaterdag 24/11, aftrap 19.30 u

Zondag, mosselsouper in de sportzaal in Landegem.

Tot dan ?

Ciao,