SCOREND VERMOGEN OP LAAG PITJE

SINT-LAUREINS – LSM 0-0

-------------------------------------------------

De wedstrijd tegen alweer een nieuwkomer hebben we niet winnend kunnen afsluiten.

Jammer want aan kansen geen gebrek.

In feite domineerden we de ganse wedstrijd tegen een zeer matige tegenstrever.

In de eerste helft noteerden we een paar kleine kansjes maar konden absoluut leven met de brilscore aan de rust.

Na de koffie grepen we de thuisploeg serieus bij de keel en dat resulteerde in een paar grote mogelijkheden.

Tweemaal vond Omer de thuisdoelman op zijn weg en ook Simon kon hem niet kloppen. Ook de kopbalkans van Willem had beter gemoeten.

Indien we scoren aan 50% is het na een uur 0-2. Jammergenoeg deden we dat niet en gelukkig had Kevin een fameuze redding in petto op één van hun schaarse aanvallen.

Vooraf waren we content met een puntje (zouden we echter nooit moeten zijn) en na de wedstrijd grote treurnis om dit puntenverlies. Je ziet maar dat voetbal dikwijls afhangt van details.

Tevreden konden we zeker zijn over de mentaliteit van onze ploeg. De twee invallers voor Jorn en Krisof deden het meer dan voortreffelijk en ons spel was degelijk. Veel drang naar voren en bijwijlen verschillende knappe aanvallen.

Toch spijtig dat we geen drie punten naar huis konden meebrengen.

Zondag ontvangen we FC Meetjesland die ook in een ferm dipje zit, steeds gevaarlijk om tegen deze ploegen punterverlies te lijden.

Spelen we zondag aanstaande onze laatste thuiswedstrijd op ons A-terrein in Landegem ? Indien we de laatste berichten (lees werkplanning) mogen geloven zou het kunnen dat we op 11/11 in Merendree spelen.

Vreee benieuwd !!!

Ciao,