Complete offday.

Lovendegem – LS Merendree: 1 – 0

Een matige partij zonder veel animo, en vooral zonder veel doelkansen.

Lovendegem hield in de eerste helft het veld zeer klein, en zette zeer hoog druk. Hierdoor slaagde onze flanken Corneel en Stijn er niet in om diepgang te maken.

Ook Lovendegem kon weinig mooie balwisselingen op de mat leggen. Resultaat was een povere 0 – 0 bij de rust.

Bij het begin van de tweede helft kwam Lovendegem iets meer opzetten en hadden wij het moeilijk om de bal in de ploeg te houden. Het was duidelijk dat op onze linkerflank Milan gemist werd.

Voor doelkansen moesten we wachten tot minuut 80. Sander kon binnen de zestien van de tegenstander een afvallende bal controleren en zijn schot wapenen, maar … , hij trapte de bal die hij normaal nooit mist nog een dikke meter naast.

Weg kans op een (onverdiende) driepunter.

Het onvermijdelijke gebeurde in blessure tijd. Lovendegem kwam nog 1x opzetten en een schotje van buiten de zestien dat Quinten normaal gewoon kon oprapen, week af op een verdedigend been en verdween in de hoek.

1 – 0 en boeken toe.

De eerlijkheid gebied ons om te zeggen dat de overwinning van Lovendegem zeker niet onverdiend te noemen is. Een complete offday van onze jongens, maar geen drama. In de stand blijft alles ongewijzigd. Snel vergeten en op naar volgende week. Een moeilijke thuiswedstrijd tegen Destelbergen.

Afspraak om 14h30 op ons vertrouwde kunstgras.