TEGENDOELPUNTEN IN GESCHENKVERPAKKING !!!

MEETJESLAND – LSM 2-2

-------------------------------------------------------------------

Toch redelijk wat volk in Eeklo voor de zaterdagavondwedstrijd.

De wedstrijd op zich was echter maar een heel flauw afkooksel. Beide ploegen waren voorzichtig gestart en doelkansen waren op één hand te tellen. Veel middenveldspel dat ook nog bol van slordigheden stond. Hoe noemen ze dat ? Een draak van wedstrijd. Toch zorgde onze doelman voor leven in de brouwerij. Hij verslikte zich compleet in het uitverdedigen, een item dat hij normaal uitstekend beheerst, de bal kwam pardoes in de voeten van de thuisspits die nog nooit zo makkelijk scoorde. 1-0 tevens de ruststand.

In de tweede helft namen de onzen meer initiatief en na een dik uur kon Omer fraai binnenkoppen na de zoveelste goed getrapte hoekschop. Gerechtigheid geschied.

Maar na onze eerste cadeaugoal waren we nog eens heel gul. Bram ontzette een vrije trap nogal onbeholpen met zijn minst goeie voet in eigen doel. 2-1 wat een comedy-capers!!!

Meetjesland die gedurende de ganse wedstrijd geen enkele kans samenvoetbalde en toch tweemaal scoorde.

Wanneer Joren een tweede gele weliswaar lichte gele kaart onder de neus geschoven kreeg waren we nog met 10. Toch slaagden we erin om opnieuw initiatief te nemen en de gelijkmaker van Omer was meer dan verdiend en betekende ook een opluchting voor de meegereisde fans.

Wat een rare wedstrijd met een gelukkig billijke uitslag.

Opnieuw een puntje, zal nog goed van pas komen als je de uitslagen van zondag bekijkt.

Volgende week spelen we niet, de gereserveerde zondag voor uitgestelde wedstrijden werd niet ingevuld maw een zondagske vrij.

Op zaterdag 9 maart om 19 uur ontvangen we de buren uit Lovendegem.

Zonder Joren en Gianni weliswaar. Schuiven geblazen, gelukkig heeft onze technische staf 14 dagen tijd om een plan uit te werken.

Tot dan ?

Ciao,