HISTORISCHE OVERWINNING

LSM – BELLEM 9-1

Door de smaakmakende overwinning van de bezoekers vorige week waren de onzen best op hun hoede.

En of ze woord hielden, door een collectief zeer sterke prestatie speelden ze de bezoekers uit Bellem helemaal tureluurs. Zeker in het eerste half uur.

We speelden niet alleen gedreven maar vooral zeer gedisciplineerd met vooral een vlotte balwisseling, heel veel balbezit en met voetbal over de grond. Iets waar we heel goed in zijn.

Ieder doelpunt beschrijven ga ik niet doen maar vooral de eerste was een kopbal van formaat. De goed getrapte corner werd door Aaron schitterend in de winkelhoek gekopt. Jawadde !!

Al vlug deden Simon, Christophe , Daniel en Milan het evengoed. 5 – 0 aan de rust, wedstrijd natuurlijk gespeeld maar ook tijdens de tweede helft gaven de onzen het volle pond. Nooit was er een moment van verslapping.

Sterk boys. We bleven op ons schitterend veld de goede combinaties op de mat leggen.

De 6-0 was tevens een pareltje, een geweldige rush van Corneel die hij zelf beheerst afwerkte en wat vonden jullie van de goal van Robbe ? Kijken, trappen met binnenkant rechts vanop de grote back en jawel opnieuw werd de winkelhaak geviseerd. Toppie !!!

Een strafschop trappen bij 8-1 is een koud kunstje, nietwaar Christophe? Toch goed voor de statistieken.

Wat een overwinning, wat een sterke partij en wat een uitslag.

We moeten heel ver terug in de analen van de club. Toch wonnen we ook eens met 9-0 ruim 15 jaar geleden tegen Vinderhoute in derde provinciale. Wie weet dit nog ?

Uiteraard euforie na de match en terecht !

Toch geen voorbeeld nemen aan de Buffalo’s die de vorige speeldag FCB wegbliezen maar gisteren de 3 punten te grabbel gooiden.

Zondag wacht de uiterst moeilijke verplaatsing naar Assenede, laatste vijf jaar pakten we daar zelfs geen punt!!!

Vanaf dinsdag volle focus op Assenede waar we hopelijk een eind kunnen maken aan een ambetante traditie.

Succes mannen en tot zondag,

Ciao,