OPNIEUW EEN KARREVRACHT DOELPUNTEN !!!

Bellem – LSM 0-6

--------------------------------------------------------------

Eén van de vele gespreksonderwerpen de laatste dagen was : spelen we nu tegen een sterke ploeg of een matige ploeg ?

Het antwoord is eigenlijk simpel : kijk naar jezelf als individu en wij als bestuurslui of trainers kijk naar je eigen ploeg.

We spelen al meer dan 15 j in tweede provinciaal en zouden ondertussen al moeten weten dat in eerste instantie het niveau ongelooflijk veel gezakt is en dat ook onze ploeg in vergelijking met enkele jaren terug niet meer zo sterk is.

Ondanks de mindere periode met uitzondering van gisteren blij ik optimistisch over de kwaliteit van onze ploeg.

In vergelijking met vorig jaar waar de spoeling heel dun was is er heel wat meer concurrentie. Misschien blijkt dat niet vandaag maar binnen enkele weken moet er nog heel wat personeel bijkomen.

In eerste instantie denk ik aan de huidige gekwetsten : Levi, Bram en Louis (alle drie linksvoetigen)

Ook onze eigen jeugdspelers moeten zich naar een plaats in het eerste elftal knokken, ik denk vooral aan Florian, Nathan en Simas (ook hier 2 linksvoetigen)

Tel daar nog Arnaut bij die in de voorbereiding een goede indruk naliet maar wegens herexamens een paar weken uit was en dan tel ik 7 meer dan valabele veldspelers die de kwaliteit in de hoogte moet duwen en die vooral de concurrentiestrijd moeten aanwakkeren.

Waren Latem en Lembeke goede ploegen en was Bellem een zwak elftal. Zal wel zeker maar maakt gewoonweg niet uit. Ga uit van eigen sterkte met als hoofdfactoren gedrevenheid, inzet en voetbalverstand.

Dat iedereen maar eens zijn voetbalhuiswerk maakt.

En ja, gisteren tekenden we toch wel voor de uitslag van de week. Een 0-6 uitoverwinning en toevallig gekenmerkt door gedrevenheid, inzet en voetbalverstand.

Als we zondag met dezelfde tools één van de titelfavorieten bekampen hoop ik op een degelijke partij met puntengewin.

Tot zondag,

Ciao,