LSM VERZEKERT BEHOUD NA FANTASTISCHE TWEEDE HELFT

KLEIT – LSM 1-5

------------------------------------------------------------------------------

Opnieuw toch een wedstrijd met de nodige spanning.

Verliezen was zeker geen optie maar onze ploeg heeft werkelijk uitgepakt met een volwassen prestatie.

De 0-0 stand bij de rust was een juiste weergave. Wij met meer balbezit en ook beter in de combinatie. Kleit speelde veel met de lange bal waar de onzen wel raad mee wisten. Echte grote kansen noteerden we niet, veel dreiging van onze kant maar te weinig om te scoren.

De tweede helft was maar een paar minuten oud toen Simon als een duivel uit een doosje scoorde. Wat we dan beleefden hebben we de laatste jaren niet meer gezien van onze ploeg.

Christophe rondde een collectieve aanval knap af en kort daarop maakte Thomas (wat jammer toch die hij stopt met voetballen) een fantastisch kopbaldoelpunt. Perfect aangesneden kopte hij staalhard naast de paal binnen. Wat een beauty!!!

Nog was het doelpuntenfestival niet gedaan en scoorde Simon zijn tweede van de namiddag. 0-4 na twaalf minuten in de tweede helft.

Wedstrijd gespeeld ondanks een tegendoelpunt van Kleit. Voor de eindscore zorgde onze spelmaker Christophe met zijn tweede van de namiddag.

Tijdens de rust werd nog geopperd, we spelen niet slecht maar zonder onze topscorers Jorn en Omer wordt het moeilijk om te scoren!!

Zo zie je maar wanneer je probeert op de flanken te spelen, hoog durft te voetballen en vaak de tweede of afvallende bal wint en natuurlijk de goal weet staan er veel mogelijk is. Met andere woorden : focus, inzet en verstandig voetballen; dit is wat we gisteren zagen van onze ploeg.

Nog twee wedstrijden beste lezers.

Zaterdagavond om 18 uur spelen we thuis tegen Zeveren. De week nadien naar Assenede.

Misschien eens kijken wat onze jonge gasten echt in hun mars hebben ?

Graag nog zo eens een klinkende overwinnng !!!

Ciao,