OPNIEUW OPDOFFER VAN FORMAAT

LOVENDEGEM – LSM 3-1

-----------------------------------------------

Positief zijn in het leven is belangrijk en dat geldt ook in de sport.

Ook vandaag konden we geen punten pakken op Lovendegem. Het werd er natuurlijk niet makkelijker op toen Joren na 25 minuten aan de basis lag van een penaltyfout, een tegendoelpunt en rood bovenop. De scheids was streng maar niemand kon ook iets echt betwisten.

Na deze fase verliep de partij gelijkmatig. We noteerden een grote kans voor de thuisploeg maar ook wij verknoeiden een tweetal grote mogelijkheden. Een gelijkspel aan de rust was de betere weergave maar ja om punten te pakken moet je scoren hé.

De tweede helft kon niet slechter starten. Onmiddellijk scoorde de thuisploeg een tweede goal op een  hoekschop. Boeken toe.

Even kon Jorn nog wat hoop brengen na de aansluitingstreffer maar gelukkig verknoeide de thuisploeg nog een aantal grote kansen waardoor de score alsnog niet hoger opliep.

Ondermaatse prestatie van onze lsm’rs tegen opnieuw geen al te sterke tegenstander.

In de verte zien we echter versterking komen. Een aantal gekwetsen, lees Levi en Bram,  zijn aan het terugkomen en hopelijk beseffen een aantal beloftevolle jongeren dat dit hun moment wordt om een basisplaats te veroveren.

Zondag spelen we onze laatste thuiswedstrijd op Landegem, voor een aantal van ons bestuursleden een emotionele gebeurtenis maar met dien verstande dat iedereen bijzonder fier is dat we binnenkort in onze nagelnieuwe site in Merendree kunnen shotten.

Al wie ooit voor Lando Sport of voor LSM in Landegem speelde een warme oproep om de laatste wedstrijd aan de Heirenthoek bij te wonen.

Tot 11/11 om 14.30 u

Ciao,