WEDSTRIJD MET 2 GEZICHTEN !!!

KNESSELARE – LSM 3-1

Laatste wedstrijd van het seizoen en eentje om vlug te vergeten.

De eerste helft was nochtans ok. Veel inzet en bijwijlen behoorlijke combinaties en ook enkele kansen. Het was wel op hoekschop dat Milan met het hoofd de score opende. 0-1 meteen ook de ruststand en in feite geen vuiltje aan de lucht.

De tweede helft was echter andere koek. Naarmate de wedstrijd vorderde zag je de onzen wegzakken. Veel verliep fout, heel veel. Slechte controles, geen aansluiting, veel technische persoonlijke fouten en uiteraard weinig kansen. Hoe kon het verschil zo groot zijn. Je voelde het ook aankomen en de gelijkmaker viel dan ook niet onverwacht. Het werd nog erger wanneer hun spits er met een lobje 2-1 van maakte. Toch wel een afknapper na een toch wel goede periode de laatste weken.

Het seizoen dus voorbij en het eindverdict is mager. Geen eindronde en eigenlijk nooit meegedaan voor de prijzen. Nochtans gestart als één van de favorieten van de reeks. Uiteraard verzachtende omstandigheden : heel veel langdurig gekwetsten en het nieuwe spelsysteem waar onze trainer meer tijd voor nodig had dan voorzien. De laatste weken doen echter het beste vermoeden voor volgend seizoen. Met de nodige versterkingen mogen we hopen op meer succes. Maar eerst de zomer induiken, genieten van een welverdiende rustperiode en vanaf augustus er weer met volle moed er tegen aan.

Hopelijk heb ik voor mijn trouwe lezers meestal wekelijks een leuk verslagje gemaakt.