EERSTE DRIEPUNTER !!!

LSM – SINT KRUIS WINKEL 2-1

Vorige week een xxxs pleintje en vandaag een verzengende hitte die weerom iedereen parten speelde. Maar bon, de omstandigheden voor iedereen gelijk.

Nogal wat personeelslverschuivingen bij de aftrap. Wel één zekerheid, reeds jaren schenkt de NV Haesaert, onze hoofdsponsor, de matchbal bij onze eerste thuiswedstijd. Nogmaals bedankt voor jullie jarenlange loyale steun.

Nicolas en Milan kwamen in de ploeg en op de koop toe moest onze doelman Kevin forfait geven. Uiteraard hebben we met Quinten een betrouwbare doublure.

Zoals verwacht speelden de bezoekers meer dan voorzichtig maar in hun ploeg was er wel een zekere technische gedrevenheid. De onzen moesten zich een tijdje aanpassen maar langzamerhand namen we toch de overhand. Onze twee goals mochten dan ook gezien zijn. Na een goede actie vanop links gaf Mathieu mooi de bal mee in de loop van Milan die op zijn beurt Gilles bereikte en onze topscorer faalde niet. 1-0 en kort daarop volgde onze tweede treffer. Milan mooi in het straatje gestuurd werkte heel koelbloedig af. Lsm op rozen en dat met de rust in zicht.

Ondertussen verloren we wel Maties en wisten we ook dat Gilles aan de helft moest vervangen worden wegens privéredenen.

Geen nood, voldoende kwaliteit en mankracht op de bank.

We namen dan ook de tweede helft stevig in handen maar een derde treffer lukte steeds net niet. Zowel Milan en Joren scoorden jammer genoeg niet.

Naarmate de wedstrijd vorderde werden we slordiger en werden de bezoekers gevaarlijker. We teerden teveel op onze voorsprong en wanneer de bezoekers in minuut 86 de aansluitingstreffer scoorden was het nog alle hens aan dek. Gelukkig overleefden we de ultieme stormloop.

Maar goed, het besef na de wedstrijd was unaniem : we kunnen en moeten veel beter. Goede ingesteldheid trouwens en weet je vorig jaar 0 op 6 en nu 4 op zes.

Zondag trekken we naar het nog puntenloze VSV Gent. Een nieuwe driepunter wordt onze target maar eenvoudig wordt het opnieuw niet. Alle hens aan dek en samen met onze talrijke supporters allen daarheen.