WAT EEN VERSCHIL !!!

LSM – KNESSELARE 4-2

Blijkbaar hadden de onzen hun lesje van verleden week niet geleerd. Gedurende de ganse eerste helft liepen we gewoon achter de feiten aan. Geen druk naar voren, slechte inspeelpasses, misverstanden en vooral wonnen we geen duels. We kwamen overal een stap tekort en dat uitte zich in voortdurend overwicht van de bezoekers. Jongens toch, wa was me dat ?

De 0-1 was dan ook oververdiend en kwam na een fabuleuze run van de bezoekende spits. Na deze treffer kwam er enigszins wat beterschap en gelukkig was er Milan die fraai een subtiele voorzet van Aaron binnenknalde.

Meteen de gevleide ruststand zeker in de ogen van de bezoekers.

Een donderpreek tijdens de rust ? In alle geval LSM was onherkenbaar.

Meteen grepen we Knesselare bij de keel en jawel toen kon weer alles. Goed voetbal, veel dreiging, gewonnen duels, kansen en goals.

Milan scoorde met zijn hoofd na een fraaie voorzet vanop rechts (Jelle ?) en dit doelpunt gaf ons vleugels. Knesselare snakte naar adem maar toen Joren en ditmaal niet met hoofd ons derde doelpunt scoorde leek de wedstrijd gespeeld. Aaron, duidelijk de man van de wedstrijd, alomtegenwoordig en efficiënt scoorde de 4-1. Game over.

De tweede treffer van Knesselare was een voetnoot maar de inbreng van onze eigen 16-jarige Jona was toch wel bijzonder. In de speelminuten die hij kreeg viel hij zeker niet uit de toon, verre van zelfs! Ook de eerder ingevallen Stan was meteen klaar voor het grote werk. Toch wel hoopgevend hoor gezien de zware blessurelast !!!Een uitgelezen kans voor onze eigen jonge gasten !! Pakken zou ik stellen.

Zondag trekken we met zijn allen naar Poesele. Een derby die alle kanten uit kan gaan. Een tipje ? Misschien starten zoals onze tweede helft vandaag met vooral veel grinta en overtuiging !!! Zal meer dan nodig zijn.