OPNIEUW PIJNLIJKE DERBYNEDERLAAG !!!

POESELE – LSM 3-0

Wanneer je na 20 minuten reeds 2 -0 in het krijt staat in een geladen derby notabene dan kan ik en vele anderen enkel maar veronderstellen dat we er niet klaar voor waren. Geen drive, absoluut geen grinta om de bal te veroveren, de ruimtes veel te groot, geen duelkracht en ik kan nog zo een beetje voortdoen hoor !!!

Ondanks dat de thuisploeg een mooie quote verstuurde dat ze ons gingen verorberen als dessertje na hun maaltijd in hun kantine raakte deze uitspraak de onzen niet. We bakten er in de eerste helft niks van, de bakker speelde trouwens bij de tegenstander. Geen enkele deftige combinatie laat staan een kans creëren. De ruststand was dan ook correct alhoewel dat de thuisploeg ook niet imponeerde hoor. Maar soit, iedereen speelt volgens zijn mogelijkheden.

In het begin van de tweede helft gaven de onzen de schijn om er toch nog wat van te maken. Het was maar schijn en wanneer na het uur hun derde doelpunt viel was het boeken toe.

Wat een ontgoocheling voor de LSM- supporters !

En jawel we hebben te kampten met een ganse reeks afwezigen en zeker niet de minsten maar toch !!!

Iedereen eens voor de spiegel deze week ? Een paar keer misschien !

Zondag ontvangen we de verrassende leider Evergem 2020, in feite een topmatch maar als donkergrijze middenmoter ondertussen kun je deze wedstrijd niet zo bestempelen. Toch één doelstelling : de scalp van de leider moet het motto zijn. Verplicht aan onze status zou ik stellen.