EERSTE KWARTIER WEDSTRIJDBEPALEND !!!

LSM – SLEIDINGE 0-5

Wat een pandoering zeg, zeker voor degenen die de uitslag digitaal of via de maandagmorgenkrant vernamen.

De wedstrijd kende een zeer bijzonder eerste kwartier. Onze doelman moest onmiddellijk aan de bak en wanneer Milan bijna raak trof na een ultieme redding van de bezoekende doelman en waar er geen hoekschoep werd gegeven. On-be-grij-pe-lijk zou Hein zeggen, maar erger uit de doeltrap die er op volgde scoorde Sleidinge echt uit het niets. Een aanval de naam niet waardig maar 0-1 op het scorebord na nauwelijks 5 minuten. Op de koop toe vielen we binnen datzelfde eerste kwartier met zijn tienen. Gilles, die nochtans de fout meekreeg, had een onorthodoxe beweging in huis en kreeg zeer verrassend rood.

Een strenge beslissing ? Volgens velen wel, maar ja ….

Met volle moed speelde we de eerste helft meer dan behoorlijk en dat resulteerde in verschillende mogelijkheden op de gelijkmaker. Dubbel jammer, zeker wanneer de bezoekers weer zo een non-goal maakten net voor de rust. Boeken toe ?

Dat bleek al tamelijk vlug toen de 0-3 viel. Toch bleven de onzen, ondanks de numerieke minderheid, hun knap verdedigen. Nooit werd er gemekkerd en iedereen probeerde er het beste van te maken. Maar jawel, je hebt zo van deze zondagen zeker ? De wedstrijd bleef maar duren en gelukkig werd er geen extratijd bijgevoegd.

Op naar volgende week ? Of naar de volgende weken ? Hopelijk zetten we deze benarde nog enigszins recht om toch nog van een deftig en spannend slot van de competitie te genieten. Vanaf volgende week bijna au grand complet, ook dat geeft de burger moed.