AFSCHEID IN STIJL

LSM – SINT LAUREINS 5-0

Jammer dat de bezoekers vorige week hun topper tegen kampioen Evergem 2020 verloren, vooral voor de publieke belangstelling. Toch vandaag nog behoorlijk volk voor onze laatste thuismatch van het seizoen. En wat voor een wedstrijd.

De beginfase was voor ons met een kans voor Gilles die net niet kon afdrukken. Al vlug namen de Sentenaars de match in handen. Ze speelden behoorlijk voetbal met enkele kansjes en vooral deze waarin onze doelman na een duel er zonder kaart vanaf komt en in dezelfde fase de bezoekers nalaten om te scoren. Effen geluk !!!

Toch scoorden we rond het halfuur, Matthieu stond op de goede plaats na een voorzet vanop rechts. De bezoekers duidelijk aangeslagen en zeker wanneer Gilles twee minuten later de 2-0 scoorde. De onze kregen vleugels en namen resoluut de match in handen. Voor de rust scoorde ook Milan nog eens. Hij veinsde een voorzet en verschalkte de bezoekende doelman met een fraai lobje.

Amai, 3-0 tegen topploeg Sente. De bezoekers waren er niet goed van.

In het begrin van de tweede helft probeerden de bezoekers vlug te scoren maar onze verdediging met onze captain Nicolas, Corneel, Voetje en Matisse gaven geen krimp, ook onze afscheidnemende doelman Quinten was attent en onklopbaar vandaag.

Stilaan raakte de jus uit de benen van de bezoekers en wij speelden op een hoog niveau. Reeds enkele weken trouwens (toch doodjammer dat we de eindronde op een haar missen) spelen we het spelletje zoals onze trainer het wil. Het werd van vele maanden komt nu tot uiting. En niet te vergeten, ook met een complete kern. Met Jelle, Simon, Joren en Jelle op de bank ook dit kan tellen.

De onvermijdelijk 4-0 scoorde Aaron, jawel weer hij (zijn zesde van het seizoen voor een verdedigende middenvelder)! Aannemen, kijken en fraai overhoeks binnentrappen. Top !!!

Ook Matthieu deed nog zijn duit in het zakje met zijn tweede van de namiddag, ook hij steeds beter op dreef.

5-0, match al lang gespeeld en tijd voor enkele gevoelige vervangingen.

Milan kreeg een applausvervanging en Joren speelde zijn laatste minuten uit zijn loopbaan bij LSM na 10 jaar trouwe dienst. Wat een geweldige clubman, een icoon van LSM !!!

We namen ook afscheid van Maarten, Levi Dossche en Voetje natuurlijk. De eerste twee stoppen met voetballen en Voetje gaat Massemen versterken volgend jaar ! Aan iedereen veel succes.

Na de match nog enkele officiêle plichtplegingen en een afterparty die kon tellen.

Zondag laatste verplaatsing naar Knesslare.