WEDSTRIJD MET TWEE GEZICHTEN

LSM - Lochristi 4 - 1

Een zege tegen Lochristi moest en zou een 12/12 betekenen . Viel dat even tegen in de eerste helft . De start was nochtans veelbelovend : veel beweging , diepgang en meteen enkele gevaarlijke standjes voor het doel van de tegenstander.

Na 10 minuten zakten we echter weg en op die manier kreeg Lochristi de gelegenheid zijn defensieve blok beter te organiseren. Het spel verwaterde en op de koop toe mocht de tegenstander in twee passes door het hart van de verdediging recht op Kevin af : 0-1 , een koude douche.

Nadat onze doelman ons voor een dubbele achterstand behoedde vonden onze boys het welletjes , een slotoffensief aan het eind van de eerste helft leverde 3 levensgrote kansen maar vooralsnog geen doelpunten op. Al bij al een povere eerste periode ...

Na de koffie was het Matthieu (niet toevallig hij, want de voorbije weken steevast 1 van de beteren ! ) die met een fraaie actie en dito schot de wedstrijd deed kantelen. Het leek alsof iedereen pas vanaf dat moment opnieuw in een zege ging geloven en met Jelle twee keer als aangever scoorden Gilles en Corneel. De zege kon ons nu niet meer ontglippen , zeker niet toen ook Milan zijn doelpuntje meepikte. Lochristi op de knieën en wij sluiten met 12/12 terug aan bij de top van het klassement.

Volgende week met een vertimmerd elftal op verplaatsing naar de polders ...geen lachertje want Assenede is sinds de komst van coach Kilian Overmeire immers aan een sterke reeks bezig. Iedereen op post !