MALDEGEM – LSM 3-3

Voor de neutrale kijker een topmatch gekruid met 6 doelpunten !!!

Voor de thuissupporters een topper waar men met veel geluk een puntje haalde !!!

Voor de vele LSM-supporters een opsteker voor het geleverde spel maar ontgoocheld met dat ene puntje !!!

Onze eerste helft was gewoonweg het beste wat we dit jaar brachten. Onder leiding van onze kleine generaal Tim werd de thuisploeg echt overrompeld door gevarieerd en creatief aanvalsspel. En toch kwamen we op achterstand. Bij de eerste tegenstoot, die naam amper waardig miskeek onze defensie zich en hoopte op een fout van de thuisaanvaller maar de ref liet doorspelen en Quinten geklopt. Geenszins onder de indruk van deze tegenslag namen we na deze uppercut het spel stilaan weer in handen. Onze ploeg bleef dominant en voetbalde echt heel goed. Het systeem dat onze trainer het ganse jaar predikt beginnen de onzen de laatste weken echt goed op te pikken. De gelijkmaker was er één uit het boekje. De onvermijdelijke Milan stond na een goede actie vanop rechts (lees samenspel Corneel en Matthieu) op de goede plaats en scoorde oververdiend de gelijkmaker.

Een paar minuten later scoorde hij opnieuw. Ditmaal al liggend. Een fraaie aanval vanop links deze keer door Gilles naar doel getrapt, Milan lag al het ware in de weg in buitenspel notabene maar de scheids als de lijnrechter hadden het niet gezien. Iedereen rondom het terrein wel. 1-2 was dan ook de ruststand.

Na de rust voerde de thuisploeg wat wissels door en dat rendeerde. We waren niet meer zo dominant en Maldegem dreigde dan ook wat meer. Cruciale fase rond het uur. Zeno schoot heel fraai pardoes tegen de paal en in de rebound plaatste hij over. Doodjammer want dit had de doodsteek geweest voor Maldegem. Erger nog, bij de daaropvolgende tegenaanval scoorden ze de gelijkmaker. En het werd nog erger toen na een hoekschop de thuisploeg zelfs op voorsprong kwam.

Gelukkig scoorde een sterke Gilles na een heerlijke aanval over verschillende pionnen. Wat een goal zeg !!!

Zouden er nog doelpunten vallen ? Neen dus, alhoewel we er een paar keer heel dichtbij waren.

Topmatch boys !!!!

Zondag spelen we tegen Sente, jammer dat ze zondag tegen 2020 niet wonnen want nu wordt het voor hen bijna onmogelijk om kampioen te spelen. Wij in alle geval gaan er alles aan doen om opnieuw een sterke prestatie neer te zetten.

Het is ook onze laatste thuiswedstrijd van het seizoen en het bestuur gaat dan ook enkele sterkhouders van de voorbije jaren uitwuiven op de gepaste manier. Nu al dank aan Joren, Levi, Quinten, Maarten, Milan en Voetje.

Jullie komen toch ? Voor een spektakelwedstrijd en leuke afterparty ?