OPNIEUW GEEN PUNTEN !!!

LSM – LAARNE KALKEN 0-3

Wie begin september, start van de competitie, zou gezegd hebben dat we na 14 speeldagen op de tiende plaats zouden staan met amper 17 punten zou niemand geloofd hebben. En toch is dit de realiteit ! De enorme blessurelast laat zich uiteraard meer en meer voelen. Maar toch, gisteren was het vervroegd sinterklaas vooral in de eerste helft. De tegendoelpunten die we toen slikten waren met een strikje errond. 0-3 bij de rust en boeken toe. Niettegenstaande we ook voor ons 2 grote kansen noteerden. Simon miste onbegrijpelijk en Aaron besloot op de deklat na een fraaie aanval.

We speelden vooral veel te laag, te traag en te slordig. Opnieuw liepen veel ogenschijnlijke eenvoudige situaties verkeerd af. En wanneer je natuurlijk na amper twintig minuten al een paar goals om de oren krijgt weet je wel hoe laat het dan al is.

De tweede helft kwamen we toch met volle moed uit kleedkamer maar heel veel dreiging was er nu ook weer niet. Laarne Kalken liet rustig begaan en speelde de wedstrijd heel matuur uit. We onthouden een paar goede aanvallen maar vooral heel veel slecht getrapte vrije trappen en hoekschoppen. Wat een ellende op standaardsituaties zeg. Gelukkig boden de steeds meer neerdwarrelde sneeuwvlokken voor wat verstrooiing.

Aftellen naar de winterstop maar met nog wel twee verplaatsingen voor de boeg.

Zondag naar revelatie Sleidinge, traditioneel een moeilijke verplaatsing.